Sistem integrat de bibliotecă achiziţionat prin proiectul Parteneriat pentru modernizarea şi reorganizarea serviciilor bibliotecilor universitare
cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Biblioteca ASE

miscari taranesti

Subiect tematic: miscari taranesti
Vezi: peasant movements
Vezi: mouvements paysans
Vezi şi: peasant movements
Vezi şi: mouvements paysans
Lucrări: 0 lucrari in 15 publicatii in 3 limbi
Studii si articole de istorie : 1961 : nr. 3 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1965 : nr. 7 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1967 : nr. 9 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.P.R. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1968 : nr. 11 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R. ; red. resp. P. Constantinescu-Iasi de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R.; Constantinescu-Iasi, P., red. resp. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1969 : nr. 13 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R. ; red. resp. P. Constantinescu-Iasi de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R.; Constantinescu-Iasi, P., red. resp. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1970 : nr. 15 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R. ; red. resp. P. Constantinescu-Iasi de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R.; Constantinescu-Iasi, P., red. resp. (Text tipărit)
Studii si articole de istorie : 1972 : nr. 20 / Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R. ; red. resp. P. Constantinescu-Iasi de: Societatea de Stiinte Istorice si Filologice din R.S.R.; Constantinescu-Iasi, P., red. resp. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola